Økopro opplever at flere ønsker at vi skal tilby føring av landbruksregnskap, og det ønsker vi også!

Økopro har derfor investert i regnskapssystemet Duett, som er markedsleder på landbruksregnskap. Dette gir oss det rette verktøyet for å hjelpe deg med regnskapet ditt, enten du ønsker å levere bilagene i en perm til oss, eller du ønsker å ta i bruk digitale løsninger.

Duett har laget spesialløsninger for regnskapsføring av jordbruk og skogbruk som gir oss muligheten til å tilby deg et lettere regnskap.

Vi blir blant annet integrert med Landbrukets Dataflyt slik at avregningene dine kan hentes ferdig kontert rett ned i regnskapet ditt. Ved hjelp av Minside får du fortløpende oversikt over økonomien din, og du kan også enkelt fakturere ekstratjenester som vedsalg og snøbrøyting.

Vi fortsetter også samarbeidet med Unimicro og vi kan nå tilby regnskapsføring for alle bransjer, og til alt fra enkeltmannsforetak til større industribedrifter. Visste du at vi også tilbyr rådgivning innen etablering av bedrifter, regnskap og logistikk?

Kom gjerne på besøk til oss i Rådshusveien 17 eller send oss en e-post til post@okopro.com eller frode@okopro.com. Du når oss også på telefon 95075020 (Ingunn) eller 90878831 (Frode).