Julehilsen fra oss i Økopro AS.

Vi i Økopro AS ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nyttår. Vi har hatt et fremgangsrikt oppstartsår og gleder oss til fortsettelsen i 2019.

Gjennom programvarene Unimicro og Duett Økonomi kan vi velge den løsningen som er best for nettopp din bedrift. For noen passer det best å digitalisere hele regnskapet, mens for andre er en kombinasjon av papir og bruk av pc det beste. Dette finner vi ut av i fellesskap.

Kom gjerne og besøk oss i våre nye lokaler i Rådhusveien 17, så tar vi en prat om det. Besøk gjerne sidene våre på www.okopro.com for mer informasjon og vi blir glad om du liker siden vår på www.facebook.no

Våre åpningstider i jula 2018 er som følger
Julaften: Stengt
Romjula: 9-14
Nyttårsaften: Stengt

 

Ha ei riktig god jul og et godt nytt år!