Har du planer om å starte bedrift, eller kvier du deg for å begynne på årsavslutningen?

Vi i ØkoPro AS kan hjelpe deg med begge deler!

Vi har god erfaring med å hjelpe bedrifter med innmelding til Brønnøysundregistrene, enten det gjelder nyetableringer eller endring av allerede registrerte opplysninger. Vi kan også gi deg gode råd på veien i forhold til momsplikt, finansiering og regnskaps-/revisjonsplikt.

Hvis du har ført regnskapet ditt selv, så kan vi gjerne hjelpe deg med avstemming, utfylling av Aksjonærregisteroppgaven, Skattemeldingen og Årsregnskapet. Husk at allerede 31. januar skal aksjonærregisteroppgaven leveres.

Nå i starten av året er det også en fin mulighet for å sette bort regnskapsføringen. Vi tilbyr deg et lettere regnskap gjennom god kompetanse, lang erfaring og gode digitale løsninger. Bruk tiden din på å utvikle bedriften, så kan vi ta oss av det som har med regnskapsføring, betaling av fakturaer, kjøring av lønn etc å gjøre.

Ta gjerne kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg i gang.