Prosjektregnskap

Få full oversikt over prosjektet ditt med prosjektregnskap fra ØkoPro og Uni Micro Contracting. Prosjektregnskap er lovpålagt i bygg og anleggsbransjen, men alle bedrifter bør ha full oversikt over inntekter og kostnader i prosjektperioden.
Regnskapsføring
Lovpålagt

Bedrifter som utfører fysisk rettet bygge- eller anleggsoppdrag, samt verftsindustri skal føre prosjektregnskap over oppdrag når anslått omsetningsverdi overstiger kr 300 000, eksklusiv merverdiavgift.

Digitalisering
Styringsverktøy

Uavhengig av om din bedrift er lovpålagt å føre prosjektregnskap eller ikke, vil prosjektregnskapet fungere som et viktig styringsverktøy for bedriften. Du får samlet alle kostnader, arbeidstimer og inntekter, slik at du hele tiden har kontroll på økonomien i hvert enkelt prosjekt. Med gode løsninger fra Uni Micro Contracting kan du følge dette fra dag til dag. Sliter du med A-konta fakturering? Det kan vi løse automatisk fra regnskapssystemet.

Proaktiv
Bedre lønnsomhet

Ved tett oppfølging av prosjektet og bruk av prosjektregnskap kan du gjøre endringer, mens det fortsatt er tid. Ikke vent til det er for sent. Med en enkel oversikt over ferdige prosjekt har du et godt grunnlag når du skal planlegge det neste.

Lokal kompetanse

I ØkoPro har vi opparbeidet oss kompetanse på regnskapsprogrammet Uni Micro Contracting. Det betyr at vi kan hjelpe deg med å komme i gang med systemet, og vi står klar den dagen du får utfordringer. Sentralt plassert i Rissa kan vi på kort varsel stille på møter både på Fosen og i Trondheim.

Kontakt oss

Ingunn Skalmeraas

Daglig leder/Autorisert regnskapfører

Frode Blålid

Salg og utvikling

Morten Skjærstad

Regnskapsfører

Økopro AS
Autorisert Regnskapsselskap

Orgnummer 820399412
Rådhusveien 17, 7100 Rissa

Utviklet av Utheve